Kidung Sakramen Pratama (Baptis)

0
57 views
Ilustrasi. Pembaptisan di Misa Malam Paskah di Gereja Santa Perawan Maria Bunda Kristus Paroki Wedi. (Ist)

Dhandhanggula

  1. Sadumuk bathuk sanyari bumi/
    Prekarané wanita negara/
    Ditohi muncrat marusè/
    Kadi Babtis puniku,
    Bathuk siniram toya babtis/
    Gya nyandhang pangayoman/
    Sang Sinuci tuhu/
    Dhadhagana praptèng léna/
    Nèng madyaning bumi Pasamuwan Suci/
    Lir unining bebasan//
  2. Kala ndungkap déwasaning dhiri/
    Pinaringan tandha kekiyatan/
    Sakramèn Kasantosané/
    Lumantar Bapa Uskup/
    Mrih jinangkung Sang Hyang Roh Suci/
    Madyaning pasrawungan/
    Tetep kukuh bakuh/
    Tebihna godha rencana/
    Sumadiya mbèla Pasamuwan Suci/
    Mrih Sabda mbumi nata//

Sor Blimbing, 15092020
Ki Sandinama

Sor Blimbing, 15092020
Ki Sandinama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here